• STAGIAIRE KWALITEITSMANAGEMENT

    Ben jij de kwaliteitsmanager van de toekomst?

STAGIAIRE KWALITEITSMANAGEMENT

Ervaring opdoen met het identificeren van bedrijfsprocessen? Oefenen met het uitvoeren van interne audits? Meeschrijven aan het kwaliteitsmanagement systeem? N&S Quality Consultants B.V. te Zaltbommel en/of Sint-Katelijne-Waver (België) heeft ruimte voor een stagiaire. Ben je een WO of HBO student Bedrijfskunde, Voedingsmiddelentechnologie, MER, Supply Chain, Logistiek, Operationeel management of doe je een soortgelijke opleiding waarin kwaliteitsmanagement behoort tot een onderdeel van de studie en ben jij op zoek naar een inspirerende stage/afstudeeropdracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We kijken naar jouw talent, verwachten eigen initiatief en dat jij jezelf verder ontwikkelt in de richting van jouw persoonlijke ambities. Het N&S TEAM met ieder zijn/haar eigen specialisme helpen jou daarbij. Ons motto: Iemand van N&S komt nooit alleen…!

Leerdoelen?

Een stage bij N&S biedt de mogelijkheid veel uitgebreide kennis en ervaring op te doen bij een toonaangevend kwaliteits-adviesbureau en een kwalitatief hoogwaardig inhoudelijk onderzoek te doen. De stage biedt inzicht in tal van ondernemingen én zicht op het (internationale) spanningsveld waarbinnen Nederlandse bedrijven opereren. Bij N&S kom je in aanraking met de diversiteit van de Nederlandse en Belgische bedrijvigheid, o.a. in de voedingsbranche (AGF, vlees, vis en retail).

Hebben we een match?

Binnen ons gezellige, hardwerkende team van jonge, ervaren collega’s (WO en HBO) kun je rekenen op een prima begeleiding.

Inbreng: Vakinhoudelijk / adviespraktijk / marketing:
Wij dagen je uit….! Heb je zelf concrete ideeën/initiatieven ten aanzien van een probleemstelling/vraagstuk die je zou willen onderzoeken en die tevens interessant is voor N&S, neem dan contact met ons op. In een gesprek kunnen we nagaan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stage duur

In overleg werk je 3,4 of 5 dagen. Om een goed rendement te behalen, loop je minimaal 3 maanden stage. Langer kan altijd. De exacte duur wordt altijd in overleg met jou bepaald.

Eerst komende startdatum januari 2019.

Interesse? Zet de eerste stap.

Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Stuur jouw CV en jouw motivatie in de vorm van een videoboodschap naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Ellen Roubos (recruiter) 0418 – 57 58 59 | 06 – 5063 2646.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Klik op onderstaande button.

Sollicitatieprocedure en status

Werken bij N&S betekent aan jouw en onze toekomst bouwen.

STAP 1 SOLLICITEREN
STAP 2 EERSTE KERNNISMAKING
STAP 3 PRESENTEREN MT
STAP 4 ASSESSMENT
STAP 5 Arbeidsvoorwaardengesprek