• STAGIAIRE HR

    Ben jij onze nieuwe Happy Resource stagiaire?

STAGIAIRE HR

Ervaring opdoen in een dynamische organisatie? Meedenken met het HR-team? N&S Quality Consultants B.V. te Zaltbommel heeft ruimte voor een stagiaire op de hr-afdeling. Ben jij op zoek naar een inspirerende stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We kijken naar jouw talent, verwachten eigen initiatief en dat jij jezelf verder ontwikkelt in de richting van jouw persoonlijke ambities. Het N&S TEAM met ieder zijn/haar eigen specialisme helpen jou daarbij. Ons motto: Iemand van N&S komt nooit alleen…!

Wie ben jij?

Als persoon beschik je over goed cijfermatig inzicht, secuur (cijfers en data kloppen, foutloos Nederlands), integer (i.v.m. het werken met vertrouwelijke informatie), goed in plannen en organiseren en ben je dienstverlenend ingesteld.

Hebben we een match?

Binnen ons gezellige, hardwerkende team van jonge, ervaren collega’s (WO en HBO) kun je rekenen op een prima begeleiding.

Je functie zal overwegend uit administratieve ondersteuning bestaan. Met name op het vlak van personeels- en salarisadministratie.

Inbreng: Vakinhoudelijk / adviespraktijk / marketing:
Wij dagen je uit….! Heb je zelf concrete ideeën/initiatieven ten aanzien van een probleemstelling/vraagstuk die je zou willen onderzoeken en die tevens interessant is voor N&S, neem dan contact met ons op. In een gesprek kunnen we nagaan of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stage duur

In overleg werk je 3,4 of 5 dagen. Om een goed rendement te behalen, loop je minimaal 3 maanden stage. Langer kan altijd. De exacte duur wordt altijd in overleg met jou bepaald.

Interesse? Zet de eerste stap.

Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Stuur jouw CV en jouw motivatie in de vorm van een videoboodschap naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Ellen Roubos (recruiter) +31 (0) 418 57 58 59.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Klik op onderstaande button.

Sollicitatieprocedure en status

Werken bij N&S betekent aan jouw en onze toekomst bouwen.

STAP 1 SOLLICITEREN
STAP 2 EERSTE KERNNISMAKING
STAP 3 PRESENTEREN MT
STAP 4 ASSESSMENT
STAP 5 Arbeidsvoorwaardengesprek