• (SENIOR) QA ADVISEUR KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

  Wil jij in ons team?

(SENIOR) QA ADVISEUR KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

Help onze klanten om het beste te maken

Onze klanten willen het beste. Met goede mensen. N&S Quality Consultants wil het bedrijven makkelijk maken om aan kwaliteit te werken en zodoende betere resultaten te boeken.

N&S gaat voor waardevolle relaties. Hierom willen we graag dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij hun collega’s, bij onze klanten en bij de maatschappij. Jouw eigenheid staat voorop omdat we geloven dat authenticiteit altijd beter werkt. We zijn nieuwsgierig naar ‘jouw manier’ van werken.

Het werk: je zorgt ervoor dat je klant gecertificeerd blijft en verbetert kwaliteitssystemen

Wat houdt het werk in?

Als (senior) adviseur draag je zorg voor het adviseren, meedenken en begeleiden van klanten bij vraagstukken op het gebied van kwaliteitszorg, voedselveiligheid, levensmiddelentechnologie, arbo, milieu, processen en organisatie. Hierbij fungeer je als sparringpartner voor klanten inzake de besluitvorming van strategische beslissingen en de specialistische uitvoering en implementatie van (complexe) projecten. Hierbij werk je zowel bij onze klanten op locatie als vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Je bent zelfstandig projectleider en verantwoordelijk voor je eigen netwerk en klantenbestand.

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, tijdsinzet en resultaten van je eigen projecten;
 • Je stelt kwaliteitshandboeken op gebaseerd op HACCP, BRC, IFS, ISO normen en houdt deze bij;
 • Je voert interne audits uit op (termijn) de belangrijkste aspecten van een kwaliteitssysteem, inclusief schriftelijke rapportage en implementatie van de actiepunten;
 • Je neemt initiatief voor mogelijke verbeteringen in het kwaliteitssysteem van klanten n.a.v. de interne audits;
 • Je bent aanwezig bij de externe audits en je begeleidt de opvolging daarvan.

Hebben we een match?

 • Een afgeronde HBO of WO studie (bijv. voedingsmiddelentechnologie, food & Business, levensmiddelentechnologie of Bedrijfskunde);
 • Minimaal 5 jaar werkervaring;
 • Je hebt een aantoonbare kennis van kwaliteitszorg en kwaliteitssystemen (HACCP, BRC en/of IFS);
 • Je ziet jezelf als zelfstandig, assertief en sociaal vaardig en brengt wat extra’s mee naar de tafel. Je voelt je thuis in een organisatie met gedreven collega’s die resultaatgericht en betrokken zijn.

Plaats in de organisatie

Je wordt lid van het team van N&S Advies. Functioneel wordt je aangestuurd door de Unit-Manager. Inhoudelijk wordt je gekoppeld aan een team van adviseurs. Haal het beste uit jezelf door samenwerking en synergie, een medewerker van N&S komt nooit alleen.

Groei en beloning

Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden biedt N&S je groei en perspectief voor jouw toekomst. De N&S Academy biedt onze mensen inhoudelijke training en opleiding.

Interesse? Zet de eerste stap.

Kun jij je vinden in onze ambitie?  Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Stuur jouw CV en jouw motivatie in de vorm van een videoboodschap naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Ellen Roubos (recruiter) +31 (0) 418 57 58 59.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Klik op onderstaande button.

Sollicitatieprocedure en status

Werken bij N&S betekent aan jouw en onze toekomst bouwen.

STAP 1 SOLLICITATIE
STAP 2 EERSTE KERNNISMAKING
STAP 3 PRESENTEREN MT
STAP 4 ASSESSMENT
STAP 5 Arbeidsvoorwaardengesprek