• QA CHALLENGE VOOR YOUNG PROFESSIONALS

    Kom jij ons team versterken?

QA CHALLENGE VOOR YOUNG PROFESSIONALS

Onze klanten willen de beste kwaliteit. Met goede mensen.
N&S Quality maakt het bedrijven zo makkelijk mogelijk om aan kwaliteit te werken en betere resultaten te boeken.

Ben jij de kwaliteitsmanager van de toekomst?

Dit ga je doen

Ontwikkeling, groei en kansen pakken zijn sleutelbegrippen voor jou als Young Professional. Want wie zich ontwikkelt, komt verder. N&S Quality is van nature betrokken bij talentontwikkeling in de Agri & Foodsector. Wij geloven dat talentvolle professionals het verschil maken voor iedere organisatie.

Activiteiten van jou als Young Professional

Door jezelf door te ontwikkelen als foodprofessional binnen N&S Quality kun je:

  • versneld doorgroeien naar de functie van QA manager;
  • werken bij verschillende foodbedrijven aan diverse opdrachten;
  • aan je technische kennis en vaardigheden werken, zodat je een versnelling geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld HAS Voedingsmiddelentechnologie, Food & Business, Levensmiddelentechnologie of Bedrijfskunde.
  • Maximaal 5 jaar werkervaring, met een onbegrensde ambitie.
  • Basiskennis van kwaliteitszorg en kwaliteitssystemen (HACCP, BRC en/of IFS).
  • Persoonlijke vaardigheden: je ziet jezelf als zelfstandig, assertief en sociaal vaardig en brengt wat extra’s mee naar de tafel. Je voelt je thuis in een organisatie met gedreven collega’s die resultaatgericht en betrokken zijn.
  • Je zet de klant voorop en hebt alles in je om een ‘Master in Quality’ te worden.

Waardering

Naast een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden biedt N&S Quality je groei en perspectief voor jouw toekomst. De N&S Quality Academy biedt onze mensen inhoudelijke training en opleiding.

Interesse?

Solliciteer dan direct op deze vacature en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe talentvolle QA Challenge voor Young Professionals.

Wij hebben de werving uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie kun je Johanna Pierhagen, Recruiter bij Professionals in Food, bellen op 085 105 01 24 . Zij staat je graag te woord! Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn zij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als ze al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.

Interesse?

Solliciteer dan direct op deze vacature en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als onze nieuwe talentvolle QA Challenge voor Young Professionals.

Wij hebben de werving uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie kun je Johanna Pierhagen , Recruiter bij Professionals in Food, bellen op 085 105 01 24 . Zij staat je graag te woord! Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn zij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als ze al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel.