MANAGER KEURMEESTERS PRODUCTKWALITEIT AGF

Dit ga je doen

Als manager van de Business Unit Productkwaliteit AGF ben je verantwoordelijk voor het team van Keurmeesters van N&S Quality. Naast het motiveren van je team hou je je bezig met het maken van een tactisch en operationeel plan dat voortvloeit uit het strategisch plan.

Heb jij een passie voor AGF en zit leidinggeven in je bloed dan is N&S Quality de werkgever voor jou!

Activiteiten manager Keurmeesters Productkwaliteit AGF

In de rol van manager bij N&S Quality:

  • verzorg en vergoot je je klantgroep op nationaal en internationaal niveau in de AGF sector;
  • ben je verantwoordelijk voor de financiële prestaties van de Business Unit Productkwaliteit;
  • zorg je voor de planning, voortgangsbewaking en aansturing van keurmeesters en de samenwerking bij opdrachtgevers;
  • ben je verantwoordelijk voor projectevaluaties, coaching en voortgangs- en beoordelingsgesprekken van jouw team;
  • stel je offertes en voorcalculaties op en brengt deze uit;
  • draag je zorg voor het nabellen van leads, mailingen en offertes;
  • kun je rekenen op ondersteuning, samenwerking en werkplezier met betrokken collega’s die de beste willen zijn op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.

Dit breng je mee

Minimaal 4 jaar werkervaring in de AGF-sector en HBO werk- en denkniveau. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en (eventueel) de Duitse taal uitstekend. Daarnaast heb je aantoonbare AGF-kennis en je bent een teambuilder. Ook beschik je over een grote dosis zelfvertrouwen.

En dit zijn jouw kwaliteiten

Je bent zelfstandig, assertief, sociaal vaardig en je voelt je thuis in een betrokken organisatie met gedreven collega’s. Je zet de klant voorop en bent gericht op resultaat. Je hebt alles in je om een ‘Master in Quality’ te zijn.

Standplaats

Vestigingsplaats is Zaltbommel.

Wij zijn N&S Quality

In alles wat we doen, geloven we dat de kwaliteit van producten, processen en organisaties cruciaal is voor bedrijven en de wereld om hen heen. Talentvolle professionals maken het verschil in elke organisatie en bepalen het onderscheidend vermogen ervan. Het resultaat dat we behalen wordt bepaald door mensen. Vanuit een stevige en comfortabele basis, bestaande uit drie ingrediënten: kennis, ervaring & persoonlijke kwaliteiten.

Kennis over kwaliteit is ons meesterschap

Dit laden we met alles wat we doen: advies, opleiding & detachering en hoe we dat doen: we staan voor totaaloplossingen op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Dat maakt ons ‘Masters in Quality’.

Kwaliteit in de hele keten

We maken deel uit van Normec Foodcare. Samen bieden we expertise en hulp bij het realiseren van doelstellingen op het vlak van Quality Assurance (QA) en Quality Control (QC).

Interesse?

Solliciteer dan direct op de vacature Keurmeester groenten en fruit via de website van Normec Foodcare en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als ons team!

Interesse?

Solliciteer dan direct op de vacature Manager keurmeester productkwaliteit AGF via de website van Normec Foodcare en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als ons team!