• KEURMEESTER FRUIT EN GROENTEN (België)

    Wil jij in ons team?

KEURMEESTER FRUIT EN GROENTEN (België)

Onze klanten willen de beste kwaliteit. Met goede mensen.
N&S Quality  maakt het bedrijven zo makkelijk mogelijk om aan kwaliteit te werken en betere resultaten te boeken.

Jij helpt onze klanten om het beste te maken

Dit ga je doen

Als keurmeester keur je een breed scala aan in- en uitgaande producten voor export en import (o.a. bewaarcondities, opslagduur, temperatuur, condities bij gemengde opslag, land van herkomst, geschiktheid van verpakking, ziekten en gebreken). Dit doe je voor diverse opdrachtgevers, variërend van handelsbedrijven in Groenten en Fruit tot retailbedrijven.

Activiteiten van jou als Keurmeester

In de rol van Keurmeester:

  • adviseer je bedrijven over EU kwaliteitsvoorschriften en UNECE normen, met sorterings- aanduidings- en verpakkingsvoorschriften
  • oordeel je over en toepassen van fytosanitaire-, residu, tolerantie-, verpakkings-, fust- en aanduidingsvoorschriften
  • fungeer je als vraagbaak voor een specialisme of productgroep voor collega’s in Nederland en België

Dit breng je mee

Passie voor Groenten en Fruit en minimaal secundair onderwijs richting tuinbouw of een relevante bachelor Landbouw of vergelijkbaar. Minimaal 5 jaar ervaring in de tuinbouwsector/teelt/groenten en fruit. Een gedegen kennis van één van de productgroepen glasgroenten en vollegrondsgroenten. Kennis van hard- en kleinfruit, uitheems/exoten/citrus, uien, aardappels en paddestoelen e.a. is een pré. Je bent woonachtig in een straal van 50 km rondom Sint Kathelijne Waver. Nederlands als moedertaal en goede Engelse taalvaardigheden.

En dit zijn jouw kwaliteiten

Je bent zelfstandig, assertief, sociaal vaardig en je voelt je thuis in een betrokken organisatie met gedreven collega’s. Je zet de klant voorop en bent gericht op resultaat. Je hebt alles in je om een ‘Master in Quality’ te zijn.

Standplaats

Je voert opdrachten uit bij klanten uit de regio, en bent op regelmatige basis ook bij het kantoor in Sint-Katelijne-Waver.

Reageer snel

Interesse?

Solliciteer dan direct op de vacature Keurmeester groenten en fruit via de website van Normec Foodcare en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als ons team!

Interesse?

Solliciteer dan direct op de vacature Keurmeester groenten en fruit via de website van Normec Foodcare en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen als ons team!