• KEURMEESTER GROENTEN EN FRUIT

  Wil jij in ons team?

KEURMEESTER GROENTEN EN FRUIT

Help onze klanten om het beste te maken

N&S Quality Consultants regelt, ontzorgt en denkt mee als het gaat over kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en opleiden. Sinds de start in 1994 heeft het bedrijf naam gemaakt als een partij die langdurige relaties aangaat met haar opdrachtgevers en partners. Onze ondernemende aanpak wordt weerspiegeld in onze dienstverlening: iedere klant krijgt maatwerk als het gaat om hun producten, diensten & support. Wij zijn een one-stop-shop voor organisaties die aan hun kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid willen werken. Niet voor niets ‘de maat in kwaliteit’.

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Keurmeester AGF.

Functieomschrijving

Keurmeester AGF:

Het keuren van een breed scala aan in- en uitgaande AGF producten t.b.v. export en import (o.a. bewaarcondities, opslagduur, temperatuur, condities bij gemengde opslag, land van herkomst, geschiktheid van verpakking, ziekten en gebreken). Dit doet u voor diverse opdrachtgevers van agf-handelsbedrijf tot aan retail.

Taken van een keurmeester zijn:

 • Het adviseren van bedrijven over EU kwaliteitsvoorschriften en UNECE normen, met sorterings- aanduidings- en verpakkingsvoorschriften;
 • Oordelen over en toepassen van fytosanitaire-, residu, tolerantie-, verpakkings-, fust- en aanduidingsvoorschriften;
 • Afhankelijk van de opdrachtgever maakt het melden van eventuele afwijkingen aan de juiste afdeling, begeleiden van en controle op retourzendingen onderdeel uit van de functie.
 • U heeft een passie voor groenten en fruit en bent graag praktisch bezig met deze producten.
 • U fungeert als vraagbaak voor een specialisme cq productgroep voor collega’s in Nederland en België.

Hebben we een match?

Profiel
Keurmeester met passie voor  Groenten en Fruit

Functie-eisen

 • Minimaal secundair onderwijs richting tuinbouw of een relevante bachelor landbouw of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de tuinbouwsector/teelt/groenten en fruit;
 • Een gedegen kennis van één van de productgroepen glasgroenten en vollegrondsgroenten. Kennis van hard- en kleinfruit, uitheems/exoten/citrus, uien, aardappels en paddestoelen e.a. is een pré;
 • Het in het bezit zijn van één of meerdere A en/of P-modules is een duidelijke pré.
 • Nederlands als moedertaal en goede Engelse taalvaardigheden.

Competenties

 • Samenwerken
 • Klantfocus
 • Resultaatgericht
 • Initiatief
 • Kwaliteitsgerichtheid

Standplaats

Je voert opdrachten uit bij klanten in je eigen buurt, maar op regelmatige basis kom je ook naar het kantoor in Zaltbommel.

Aanbod

N&S biedt een kans waarin je jezelf (verder) kan professionaliseren als Keurmeester in de groenten en fruitsector.  De cultuur van het bedrijf wordt omschreven als efficiënt met aandacht voor werkplezier en ondernemerschap. Als medewerker van N&S Quality Consultants kan je rekenen op een verloningspakket met alle extralegale voordelen die nodig zijn om je functie op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen.

Deze veelzijdige en dynamische functie vraagt veel flexibiliteit van u en juist dat is wat wij als N&S graag aan onze medewerkers teruggeven: ruimte voor ontwikkelingen, opleidingsmogelijkheden zoals keurmeestercursussen op inhoud en vaardigheden, vrijheid en flexibiliteit.

Het soort dienstverband (interim, in loondienst of op projectbasis) en het aantal contracturen is bespreekbaar. Salaris naargelang ervaring.

Interesse? Zet de eerste stap

Interesse? Zet de eerste stap.

Kun jij je vinden in onze ambitie? Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!
Stuur jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@ns-quality.nl.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met  Ellen Roubos werkenbij@ns-quality.nl of via tel. nummer +31 – (0)418 57 58 59 of +32 – (0)6 50 63 26 46.

Interesse? Zet de eerste stap.

Kun jij je vinden in onze ambitie? Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!
Stuur jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met  Ellen Roubos werkenbij@ns-quality.nl of via tel. nummer +32 – (0)418 57 58 59.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Klik op onderstaande button.

Sollicitatieprocedure en status

Werken bij N&S betekent aan jouw en onze toekomst bouwen.

STAP 1 SOLLICITATIE
STAP 2 EERSTE KERNNISMAKING
STAP 3 PRESENTEREN MT
STAP 4 ASSESSMENT
STAP 5 Arbeidsvoorwaardengesprek