• ADVISEUR QA VOOR DE BELGISCHE MARKT

  Wil jij in ons team?

ADVISEUR QA VOOR DE BELGISCHE MARKT

Help onze klanten om het beste te maken

N&S Quality Consultants regelt, ontzorgt en denkt mee als het gaat over kwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid en opleiden. Sinds de start in 1994 heeft het bedrijf naam gemaakt als een partij die langdurige relaties aangaat met haar opdrachtgevers en partners. Onze ondernemende aanpak wordt weerspiegeld in onze dienstverlening: iedere klant krijgt maatwerk als het gaat om hun producten, diensten & support. Wij zijn een one-stop-shop voor organisaties die aan hun kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid willen werken. Niet voor niets ‘de maat in kwaliteit’. Vanuit ons kantoor in Sint-Katelijne-Waver wordt gewerkt aan de verdere uitbouw van de activiteiten in België. Daardoor is er de vacature Adviseur QA voor de Belgische markt.

Functieomschrijving

Adviseur in de voedingsindustrie:

 • Als adviseur kwaliteit en voedselveiligheid ondersteun je meerdere bedrijven bij het opzetten van kwaliteits- en voedselveiligheidsystemen op basis van ISO/HACCP/BRC/IFS etc;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, tijdsinzet en resultaten van je eigen projecten;
 • Je stelt kwaliteitshandboeken op gebaseerd op HACCP, BRC, IFS, ISO normen en houdt deze bij;
 • Je stelt product- en etiketspecificaties op en beheert deze;
 • Je neemt initiatief voor mogelijke verbeteringen in het kwaliteitssysteem van klanten n.a.v. de interne audits;
 • Je voert interne audits uit op (termijn) de belangrijkste aspecten van een kwaliteitssysteem, inclusief schriftelijke rapportage en implementatie van de actiepunten;
 • Je bent aanwezig bij de externe audits en je begeleidt de opvolging daarvan;
 • Binnen jouw team zorg je samen voor de beste oplossing voor jullie klanten en wordt bijgestaan en rapporteert aan de Unit-Manager België;
 • Junior-adviseurs mogen ook reageren, het opleidingsprogramma de QA Challenge voor young professionals, biedt een uitdagende kans.

Hebben we een match?

Profiel
(Aankomend) Adviseur met passie voor Food Industries

Functie-eisen

 • Minimaal Master werk- en denkniveau verkregen door een relevante universitaire of hogere niet-universitaire opleiding ( bio ingenieur – levensmiddelenwetenschappen, industrieel ingenieur biowetenschappen: voedingsindustrie,…);
 • Bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de voedingsnijverheid, waarvan minstens 2 jaar in een kwaliteitsmanagementfunctie of een andere voedselveiligheidsgerelateerde functie.

Competenties

 • Ondernemerschap
 • Resultaatgericht
 • Zelfstandig en in een team kunnen werken
 • Klantgericht
 • Goede netwerker

Standplaats

Je voert opdrachten uit bij klanten in je eigen buurt, maar op regelmatige basis kom je ook naar het kantoor in Sint-Katelijne-Waver.

Aanbod

N&S biedt een kans waarin je zelf het bedrijf kan ontwikkelen in combinatie met jezelf (verder) te professionaliseren als Specialist in Kwaliteit in de voedingssector. Je krijgt de kans bij te dragen aan de strategische ontwikkeling van je vestiging en de organisatie. De cultuur van het bedrijf wordt omschreven als efficiënt met aandacht voor werkplezier en ondernemerschap.
Als medewerker van N&S Quality Consultants kan je rekenen op een verloningspakket met alle extralegale voordelen die nodig zijn om je functie op de best mogelijke manier te kunnen uitoefenen. Salaris naargelang ervaring. Deeltijdse functie (max 4/5) mogelijk in overleg.

Interesse? Zet de eerste stap

Kun jij je vinden in onze ambitie? Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!
Stuur jouw CV en jouw motivatie naar ero@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Kristine van Wesemael kwe@ns-quality.be of via tel. nummer +32 – (0)470 646 724.

Interesse? Zet de eerste stap.

Kun jij je vinden in onze ambitie? Laat van je horen en wie weet, word jij onze nieuwe collega!
Stuur jouw CV en jouw motivatie naar werkenbij@ns-quality.nl. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Kristine van Wesemael kwe@ns-quality.be of via tel. nummer +32 – (0)470 646 724.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure?

Klik op onderstaande button.

Sollicitatieprocedure en status

Werken bij N&S betekent aan jouw en onze toekomst bouwen.

STAP 1 SOLLICITATIE
STAP 2 EERSTE KERNNISMAKING
STAP 3 PRESENTEREN MT
STAP 4 ASSESSMENT
STAP 5 Arbeidsvoorwaardengesprek