Geen dag hetzelfde!

Uitdagende opdrachten

Bij N&S Quality kun je uitdagende interim opdrachten uitvoeren als kwaliteitsadviseur bij toonaangevende opdrachtgevers. De duur van deze interim opdrachten kan variëren van 4 uur per dag tot aan 5 dagen per week voor een langere periode bij dezelfde opdrachtgever. Heel dynamisch en niet één dag is hetzelfde. Tegelijkertijd kun je mooie stappen zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Continu jezelf ontwikkelen en beter worden in jouw vakgebied: dat is de kans die wij je bieden. Zie werken bij N&S als een carrièreversneller. Je krijgt alle middelen, ruimte en vrijheid om een doorgewinterde professional te worden in kwaliteit. Besluit je na een aantal jaren je carrière voort te zetten buiten N&S, dan helpen wij je hierbij. Omdat we geloven dat dit ons netwerk alleen maar ten goede komt.

Wat kun je verwachten 

Als consultant van N&S Quality adviseer je over hoe kwaliteit voor organisaties kan werken. We staan voor een brede en veelzijdige dienstverlening, zoals:

  • Invoeren , implementeren of verbeteren van een kwaliteits- of voedselveiligheidssysteem
  • Voorbereiden en begeleiden van audits, verificaties en validaties
  • Onderhoud van het bestaande kwaliteits- en voedselveilingheidssystemen
  • Organisatieontwikkeling

Q-time

Slimme mensen met praktische oplossingen

Kennis vergaren en kennis delen, is heel belangrijk bij N&S Quality. We hebben bijvoorbeeld een intern opleidingsprogramma ontwikkeld: Q-time. Q-time combineert de ontwikkeling van vaardigheden, kennis en persoonlijke effectiviteit in één programma. Als medewerker van N&S Quality kun je uit verschillende trainingen kiezen. Wat past het best bij jouw behoefte? Afhankelijk van je ambities kun je doorgroeien naar trainer/coach van collega-adviseurs, in-company trainingen bij relaties verzorgen en vakspecifieke (meerdaagse) opleidingen geven binnen de N&S Academy.
Ook organiseert N&S Quality periodiek terugkerende bijeenkomsten waar onze adviseurs met elkaar sparren over nieuwe ontwikkelingen in de markt en complexe vraagstukken proberen op te lossen.
Uiteindelijk gaat het erom dat je al je kennis omzet naar praktische oplossingen waar klanten blij van worden. Ondernemend zijn en resultaatgericht werken, is echt typisch N&S Quality.

Wij hebben de werving uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie kun je Simone Zunnebeld, Recruiter bij Professionals in Food, bellen op 085 105 01 28. Zij staat je graag te woord! Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn zij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als ze al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel | 00 31 (0) 418 – 57 58 59 | werkenbij@ns-quality.nl | www.ns-quality.com

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver | 00 32 (0)15 – 55 59 00 | werkenbij@ns-quality.nl | www.ns-quality.com