N&S: jouw manier. ons team. één resultaat.

jouw manier
N&S gaat voor waardevolle relaties. Hierom willen we graag dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij hun collega’s, bij onze klanten en bij de maatschappij. Jouw eigenheid staat voorop, omdat we geloven dat authenticiteit altijd beter werkt. We zijn nieuwsgierig naar ‘jouw manier’ van werken.

ons team
Openheid, vooruitstrevend en samenwerking zijn belangrijke cultuurwaarden van N&S. Ze staan voor hoe wij als N&S-collega’s met elkaar en met onze klanten willen omgaan. Deze waarden zorgen voor een bedrijfscultuur die je stimuleert tot vooruitgang, het (samen) nemen van verantwoordelijkheden en die werkt voor resultaat.

één resultaat
Werken bij N&S, is werken bij een bijzondere organisatie. Met goede mensen helpen wij onze klanten om het beste te maken. We zijn denkers en doeners die food en non-food bedrijven vooruit helpen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, milieu en arbo. N&S adviseert, traint en detacheert professioneel talent. We zijn betrokken en doelgericht. En we zijn vooral onszelf: nuchtere teamspelers die staan voor een goed resultaat. Werken bij N&S is werken voor mooie merken in snel ontwikkelende markten.

Wij hebben de werving uitbesteed aan Professionals in Food. Voor meer informatie kun je Simone Zunnebeld, Recruiter bij Professionals in Food, bellen op 085 105 01 28. Zij staat je graag te woord! Wel kan het verstandig zijn om voorafgaande aan jouw vraag reeds jouw sollicitatie in te sturen. Vaak zijn zij beter in staat een correct en volledig antwoord te geven als ze al wat zicht hebben op jouw achtergrond en profiel

Elke Ribbers

Elke Ribbers

Business Unit Manager

Als Unit Manager Advies geef ik leiding aan een team Adviseurs, daarnaast ben ik Accountmanager en Adviseur. Op deze manier houdt ik contact met mijn klanten wat ik erg belangrijk vind.

Onze medewerkers

Bekijk de quote’s van onze medewerkers.

‘Wie stopt met beter worden, houdt op met goed te zijn’

Algemeen DirecteurMichaël van Duijnhoven

‘Do it with passion or not at all’

Coördinator Opleidingen en Back OfficeLianne van Tuijl

Hogeweg 129, 5301 LL Zaltbommel | 00 31 (0) 418 – 57 58 59 | werkenbij@ns-quality.nl | www.ns-quality.nl

Mechelsesteenweg 120, 2860 Sint-Katelijne-Waver | 00 32 (0)15 – 55 59 00 | werkenbij@ns-quality.nl | www.ns-quality.be